KOMPETENCER

Kompetencer

Ét brand – mange platforme

Forbrugernes adfærd er i konstant forandring, og budskaberne flyder ubesværet mellem alle platforme. En kernefortælling er mere end nogensinde vigtigt for at kommunikere klart på alle platforme – også på sociale medier.

Branding handler grundlæggende stadig om identitet og storytelling. Hos Fingerspitz* udvikler vi sammenhængende løsninger, der er integreret på tværs af kanaler.

Se hvordan vi har hjulpet en række kunder her.

I øjenhøjde

Et brand bliver altid vurderet på, hvad det lover, om løftet holder, og hvad rygtet i øvrigt siger. Hos Fingerspitz* går vi strategisk til værks, når vi udvikler kampagner. God kommunikation bygger altid på indsigt i markedet og i målgruppen. Vi går aldrig efter et quick fix – det skal være F* godt skruet sammen hele vejen rundt.

Se vores cases her.

Storytelling som hyldevare

Siden 2002 har Fingerspitz* solgt hyldemeter efter hyldemester af gode historier i detailhandelen. F.eks. Mejeriserien fra Løgismose. Design af emballager er en kompleks genre, som kræver indsigt i både markeder, kategorier og målgrupper. Fingerspitz* har haft fingre i alle discipliner – fra indsalg over emballagedesign til point-of-sale-materiale.


Se et udpluk af de emballagedesigns, vi har haft på tegnebordet.

Brugerrejsen

Vi er midt i en digital transformation, hvor teknologien og måden, vi interagerer med hinanden på, er i konstant forandring. Uanset hvor dine kunders brugerrejse går hen, er timing og relevans afgørende for at få fuld valuta for din digitale investering. Som reklamebureau sikrer vi, at du møder dine brugere online på de rigtige tidspunkter og med de rigtige værktøjer. Fik vi i øvrigt nævnt, at vi er Google Partner?

Mød hele F*-teamet her

Gi' os et kald og bliv inspireret

ANNA AAGAARD

ADM. DIREKTØR
+45 22 64 38 03

MICHAEL GREVE

KONTAKTDIREKTØR
+45 30 91 37 37

KIRSTEN DALGAARD

KREATIV DIREKTØR
+45 22 64 38 63Fingerspitz logo


Sverigesgade 5 sttv • DK-5000 Odense C • T +45 66 12 38 20 • info@fingerspitz.dk

Fingerspitz* er stolt sponsor af H.C. Andersen Festivals, Odense Håndbold og Odense Sport & Event

Top