KOMPETENCER

Kompetencer

Vi giver mere end forventet

Det skal være godt tænkt. Det er en driver for os på Fingerspitz*. Vores hjerte banker for at skabe synlige resultater, der udfolder vores kunders fulde potentiale.

Mød en række af vores kunder her

Vi går til kanten

Vi møder mange kunder og mange ønsker. Fælles for dem alle er, at de vil ses og høres – klarere og tydeligere – end før de kom. Indsigt i markeder og målgrupper er fundamentet, når Fingerspitz* finder den kant, som positionerer vores kunders brand eller produkt med afsæt i berettigelsen på markedet.

Se et udpluk af vores kampagner her.

Storytelling som hyldevare

Design af emballager er en kompleks genre, som kræver indsigt i både markeder, kategorier og målgrupper. Fingerspitz* mestrer alle disciplinerne – fra indsalg over emballagedesign til point-of-sale-materiale. Vi sælger gode historier som hyldevarer.

Se et udpluk af vores emballagedesign her.

Turen går til dit digitale dna

En gennemtænkt brugerrejse sikrer balance mellem effekt og økonomi. Kontinuitet, synergi og historik er afgørende for at få fuld valuta for din digitale investering. Som reklamebureau sikrer vi, at du møder dine brugere online på de rigtige tidspunkter og med de rigtige værktøjer. Fik vi i øvrigt nævnt, at vi er Google Partner?

Mød en række af vores kunder her

Giv os et kald og bliv inspireret

66 12 38 20

ANNA AAGAARD

ADM. DIREKTØR

MICHAEL GREVE

KONTAKTDIREKTØR

KIRSTEN DALGAARD

KREATIV DIREKTØR

Top