KOMPETENCER

Kompetencer

Kender du dit brand …

Dit brand er bærer af dine værdier. Både interne og eksterne. Når dit brand er i spil vækker det følelser og påvirker handlinger. Derfor er det vigtigt, at der er en rød tråd i alt, hvad du gør.
Indsigt i markeder og målgrupper er fundamentet, når Fingerspitz* sikrer vores kunder en klar, sammenhængende profil og en veldefineret markedsposition gennem en stærk brandplatform. Kommunikationsstrategi, koncepter og storytelling sikrer sammen med stærke designløsninger synlighed og den røde tråd i alle relevante kanaler.

Mød en række af vores kunder her

Hvilket udbytte høstede du af din seneste kampagne …

Effektive kampagner inspirerer til involvering og handling. Fingerspitz* udvikler succesfulde kampagner – både online og offline: På baggrund af indsigt i produkt, brand, målgrupper og medier skaber vi synlighed, kendskab og udbytte på tværs af aktiviteter og medier.

Mød en række af vores kunder her

Springer dit produkt automatisk ned i indkøbsvognen?

Design af emballager er en kompleks disciplin, som kræver stor indsigt i både markeder, kategorier og målgrupper.
Fingerspitz* mestrer alle disciplinerne – fra indsalg til emballagedesign og point-of-sale-materiale. Det handler kort sagt om at hjælpe med til at få produkterne på hylderne – og ned igen i forbrugerens indkøbsvogn!
Markedsindsigt, synlighed og relevans er nøgleord i den proces, som flytter både holdninger, mennesker og varer!

Mød en række af vores kunder her

Har du styr på jeres digitale DNA?

Brugerrejser og relevans er afgørende, når man som brand skaber sit online-univers. Fingerspitz* råder over de kompetencer, som sikrer vores kunder et stærkt digitalt DNA. Du møder dine brugere online på de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter – og med de rigtige værktøjer, som sikrer balancen mellem effekt og økonomi. Men som reklamebureau sætter vi også altid din digitale markedsføring i perspektiv. Kontinuitet, synergi og historik i forhold til dit brand og din øvrige markedsføring er en nødvendighed for at få fuld valuta for din digitale investering.

Mød en række af vores kunder her


Giv os et kald og bliv inspireret

66 12 38 20

ANNA AAGAARD

ANNA AAGAARD

Adm. direktør & ejer 


aa@fingerspitz.dk 


M +45 22 64 38 03


MICHAEL GREVE

MICHAEL GREVE

Kontaktdirektør & ejer


mag@fingerspitz.dk


M +45 30 91 37 37


KIRSTEN DALGAARD

KIRSTEN DALGAARD

Kreativ direktør & ejer


kd@fingerspitz.dk


M +45 22 64 38 63


Top