Nyborg Destilleri

Udfordringen: Vi fik til opgave at udvikle logo og visuel identitet for Nyborg Destilleri – en 360 graders-identitet og grafisk storytelling, der nu ånder og lever i alle hjørner af dette enestående multihus. Kom med indenfor.

ARBEJDSOMRÅDER:


Logo og visuel identitet


Kommunikation


Indretning og wayfinding


Grafiske materialer


Emballagedesign


Website

Sådan skabte vi et autentisk brand for Danmarks største mikrodestilleri

Udvikling af logo og visuel identitet for Nyborg Destilleri er fundamentet for en grafisk storytelling og brand-konsistens, som er gennemført helt ned i detaljen. Den viser sig overalt i såvel indretning, wayfinding/skilte, kommunikationsmaterialer, produktportefølje osv. Inspireret af de historiske bygningers industrielle fortid har Fingerspitz* udviklet denne 360 graders identitet, som nu ånder og lever i dette enestående multihus, der både rummer restaurant, café, destilleri og butik.

Logoet ”brændemærker” Nyborg Destilleris DNA

Logoet er et håndtegnet navnetræk, der visuelt trækker på referencer fra industri, historie og whiskytradition og som indgår gnidningsfrit i de historiske DSB-værksteder på Nyborg Havn. Logoet er også designet med øje for en høj grad af praktisk anvendelighed, der sikrer ensartethed, når det gengives på alt fra tryk på etiketter, sprayes på whiskytønder, broderes på uniformer eller udstanses på skilte.

Nyborg Destilleri kan betragtes som et showroom for alt det, vi kan løfte på Fingerspitz*. Både når det handler om klassiske bureaudiscipliner, men også når det drejer sig om at indgå i et ambitiøst og kreativt samarbejde med tårnhøjt til loftet.

  

KIRSTEN DALGAARD

Kreativ direktør

Gi' os et kald og bliv inspireret

ANNA AAGAARD

ADM. DIREKTØR
+45 22 64 38 03

MICHAEL GREVE

KONTAKTDIREKTØR
+45 30 91 37 37

KIRSTEN DALGAARD

KREATIV DIREKTØR
+45 22 64 38 63

Top